Sakit Sendi Kerana Slip Disc Semakin Berkurangan Semenjak Amalkan Set Slip Disc

By | April 22, 2019

 

Aku dan SLIPDISC

Akak amalkan vivix secara konsisten sejak tahun 2013.

Masa tu akak dah ambil Shaklee tapi lebih kepada set penyusuan je.

Terlintas ambil Vivix sebab akak nak ikhtiar masalah Slipdisc akak.

Slipdisc ni akak kena sejak bujang..makin teruk bila dah beranak dua.Yela..ingat sakit pinggang biasa.

Sampai doktor pakar dah bagi kata dua dah masa tu.
Operation atau tanggung sakit sampai bila².

Sejujurnya akak memang tak sanggup nak operate.Anak akak kecik² lagi.Kerjaya yang sibuk bukan senang akak nak dapat cuti.Banyak lah pro n cont yang akak dok mikir masa tu.Sudahnya akak cuba² cari alternatif lain.

Yang pernah slipdisc tau lah sakit tu macam mana.Nak duduk salah..nak baring salah..jalan senget sebelah dah macam orang tempang.

 

DEMAM URAT SERING MELANDA

Sakit slipdisc memang tak selesa sampai buat akak selalu demam.Orang panggil demam urat.
😣😣

Tengok kan harga vivix mula² tu rasa macam mahal.Apa kebenda lah shaklee letak ni..fikir akak.Tapi akak cek punya cek khasiat dia..bahan² dia..fungsi dia.Oo patutlah memang value for money.

Akak minum konsisten dua botol masa tu.
Topup jugak dengan kalsium untuk kuatkan tulang bersama Omega Guard untuk kurangkan rasa perit pedih kat sendi² tu.

 

TIADA LAGI RASA SAKIT BIARPUN SAAT DUKUNG ANAK ATAU ANGKAT BARANG

Surprisingly..sakit² tu makin hilang.
Dukung anak pun tak sakit pinggang.
Nak angkat² barang pun dah tak risau.
Duduk pun dah rasa selesa.

So pada akak tak apa kita invest sikit untuk kesihatan kita sebab kalau dah sakit..lagi banyak lah duit kene keluar macam akak buat sebelum ni.

Setakat pergi mengurut tu beribu dah rasanya.
Kalau trade in dengan vivix banyak juga dapat tu.hahaha😆

Lagipun di usia sekarang anak² perlukan kita.Kalau mak nya sakit,confirm huru hara rumah kan.

 

KESIMPULAN

Ambillah vivix sekarang walaupun uolls takde slipdisc macam akak.tapi kalau ada sila lah ambil ek.

Bak kata sorang makcik ni,
Kita makin lama makin tua, duit menimbun pun tak guna kalau ada banyak penyakit.
Deep nya makcik oii.

Terima kasih baca posting panjang² di hari Sabtu ni.

Akak hanya berikhtiar,atas izin Allah juga yang beri kesembuhan pada diri akak.

Kak Neng
Slipdisc survivor💕

 

 

BAGAIMANA NAK DAPATKAN SET SLIP DISC SHAKLEE?

Mudah sahaja, anda hanya perlu klik pada gambar di bawah ni, untuk membuat pembelian secara online. Untuk sebarang pertanyaan atau kekeliruan, boleh whatsapp fatim di 011-3201 4534.

 

Klik untuk buat pembelian secara online

 

 
  • Fatimah Bt Tony
  • Shaklee ID : 887938
  • Whatsapp atau Telegram : 011-3201 4534
       

Leave a Reply