Phytocol-ST

VITAMIN SHAKLEE

 

Membantu Memperbaiki Kesihatan Anda

Sterol dan stanol tumbuhan adalah sebatian semula jadi yang ditemui dalam tumbuhan, buah, sayur dan bijian. Kajian menunjukkan bahawa apabila ditambah kepada pemakanan sihat, ia boleh memberi manfaat kepada kesihatan anda. Oleh kerana ia mempunyai struktur yang serupa dengan kolesterol, mereka akan bersaing untuk penyerapan dan sekaligus membantu meningkatkan kesihatan.*

 

Tahukah Anda? 
Berdasarkan Kaji Selidik Morbiditi dan Kesihatan Kebangsaan Malaysia (2011) lebih daripada 6 juta rakyat Malaysia mempunyai tahap kolesterol yang tinggi, dan angka ini dijangka meningkat disebabkan oleh pemakanan dan gaya hidup yang tidak sihat.

 

Keistimewaan Shaklee

Diperbuat daripada gabungan sterol dan stanol.

Membekalkan 2,000mg sterol dan stanol tumbuhan setiap hari.

 

Atasi Masalah Kolesterol Anda Secara Semulajadi

Phytocol-ST adalah formulasi khas Shaklee untuk fungsi membantu tubuh menghalang penyerapan kolesterol berlebihan dan menghalang pembentukan kolesterol tidak baik (Low Density Lipoprotein-LDL) di dalam sistem tubuh badan yang boleh membahayakan kesihatan terutamanya sistem jantung.

 

Masalah Kesihatan Yang Sesuai Ambil Phytocol-ST

  1. Penyakit jantung / hipertensi / strok
  2. Kolesterol tinggi

 

Saranan penggunaan:
Untuk dewasa sahaja. Ambil 2 tablet dua kali sehari selepas makan.

 

 

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 
  • Disclaimer : Ini adalah supplemen. Ia cuma membantu¬† untuk meningkatkan kesihatan tubuh anda bermula dari dalam. Dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu, jika ada sebarang kemusykilan.
  • Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply