[TESTIMONI] Berjaya Turunkan Berat 17Kg Dengan Vivix Dan ESP

 

 

Assalammualaikum & Salam Sejahtera kepada follower Supermom Shaklee Story semua.

Saya Elyanie Binti Che Ros. Isteri kepada Mohd Zahir Bin Kamaruddin. Mama kepada Ahmad Aryan Razin Bin Mohd Zahir. Boleh panggil saya yanie, yanie berusia 27tahun. Asal Ipoh Perak sekarang sudah menetap di Kuala Lumpur.

 

Suami Semakin Sayangkan Shaklee

Untuk makluman semua hari nie yanie nak sharekan dengan korang berkaitan testimoni suami tersayang yanie yang super awesome yang buat kami suami isteri hati berbunga-bunga.

Suami yanie sendiri semakin fall in love dengan supplemen SHAKLEE sampai dia semakin semangat nak share bila kawan-kawannya bertanya kenapa dia semakin berubah dan nampak lain sangat sekarang daripada dahulu.

 

Badan Semakin Kurus

Siapa yang pernah jumpa suami yanie masa badan dia gemuk dan berisi sampai tak nampak leher memang akan perasan bila jumpa suami yanie sekarang kerana perubahannya sangat ketara dan memang ramai cakap dan tegur suami yanie semakin kurus, nampak ketara sesangat daripada dahulu.

 

Dulu Guna Seluar Saiz 38, Sekarang Saiz 32 Pun Longgar

Korang bayangkan sekarang suami yanie sudah boleh pakai size seluar 32-30 taw itu pun kadang longgar terpaksa juga pakai tali pinggang. Sebenarnya dulu suami yanie punya size seluar 38-36 oiii. (Bapak besar giler). Memang super terkejut yanie suami punya size pinggang turun mendadak sangat.

Suami yanie happy sangat sekarang. Sekarang suami yanie pun lebih suka makan buah-buahan dan minum air masak lebih 3liter setiap hari. Memang air manis makin kurang minum. Makan nasi pun sekarang kurang sesangat.

 

Tanpa Sebarang Diet Cuma Amalkan Vivix Dan ESP Setiap Hari

Untuk pengetahuan semua suami yanie sebenarnya tak pernah diet pun langsung dan tak pernah fikir nak turunkan berat badan. Suami yanie pun makan sama jer macam selalu setiap hari. Tapi setiap hari suami yanie sebenarnya memang akan consume supplemen dari SHAKLEE iaitu VIVIX & ESP untuk kekalkan tenaga dan hidup lebih sihat.

ESP SHAKLEE suami yanie akan ambil setiap hari sebelum pergi kerja & VIVIX SHAKLEE suami yanie ambil sebelum tidur. Tue la rahsia sebenarnya suami yanie dapat kurus dan badan lebih bertenaga sepanjang masa walaupun banyak kerja perlu dilakukan di pejabat mahupun kerja luar.

 

Berjaya Turunkan 17kg Dalam Masa 2 Bulan

Alhamdullilah syukur sangat dan tak sangka suami yanie dapat turunkan berat badan hampir 17kg. Dia hanya konsisten pengambilan ESP & VIVIX SHAKLEE setiap hari dalam masa kurang daripada 2bulan sahaja. Bayangkan kalau dia diet memang tak sampai sebulan pun boleh dapat berat badan yang ideal.

Makan SHAKLEE bukan sahaja buat kita jadi sihat bertenaga tapi totally ubah 360 darjah diri kita taw. Bayangkan kalau kita dah 20 tahun consume SHAKLEE mestilah makin gojes sihat cantik bertenaga walaupun masa tue dah berusia 30an atau 40an kan???

Kenapa kita semua perlu tunggu lagi. Wajib buat pilihan sekarang untuk kita hidup lebih sihat , cantik , kurus , bertenaga dan semakin gojes dengan mengamalkan supplemen SHAKLEE. Jangan sia-siakan amanah dari Allah. Sama-sama kita jaga sebaik mungkin.

……………………………………………..

 

Menarikkan? Berminat?

 

BAGAIMANA CARA SAYA NAK ORDER ESP & VIVIX SHAKLEE?

Mudah je. Cuma perlu klik pada pada butang di bawah untuk buat belian atas talian. Cara pengambilan vitamin saya akan ajar selepas pembelian, eksklusif untuk customer saya sahaja.

 

Klik Gambar Ini Untuk Membuat Belian Atas Talian

 

 


LIMITED TIME OFFER

PROMOSI SHAKLEE JUN 2019

  [caption id="attachment_1179" align="aligncenter" width="650"] Klik untuk daftar sebagai ahli Shaklee[/caption]

Klik untuk daftar ahli Shaklee Hari Ini

    [caption id="attachment_1879" align="aligncenter" width="718"] Klik untuk buat belian atas talian[/caption]   [caption id="attachment_1880" align="aligncenter" width="718"] Klik untuk buat belian atas talian[/caption]    

ATAU

Klik untuk daftar ahli Shaklee dan nikmati penjimatan sehingga 25 peratus


 
*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Jika Berminat, boleh hubungi saya:
JANGAN LUPA, ANDA LAYAK UNTUK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI & RUNDINGAN DARIPADA SAYA. Antara perkhidmatan yang anda boleh perolehi:
  1. Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  2. Cadangan serta cara pengambilan vitamin yang tepat
  3. Tunjuk cara bagaimana boleh mendapatkan vitamin Shaklee pada harga ahli
  4. Berpeluang untuk mendaftar ahli secara percuma di samping layak untuk dapat bonus Shaklee walaupun cuma makan sendiri sekaligus berpeluang untuk menjana pendapatan dengan Shaklee, Jika Berminat.

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI. 

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

   

 

Leave a Reply