PROMOSI NOVEMBER 2018

PROMOSI SHAKLEE

promosi november 2018

 

Assalamualaikum semua peminat setia Shaklee. Tahu tak bulan November 2018 ni, Shaklee ada buat promosi yang sangat menarik.

PROMOSI NOVEMBER 2018

Harga yang tertera pada poster adalah harga runcit. Untuk mendapatkan harga ahli, kenalah mendaftar sebagai ahli. hehe. Boleh hubungi Fatim untuk daftar sebagai ahli, ok.  🙂

 

PROMOSI #1 : OMEGA GUARD

  • Istimewa sangat, sebab ini kali pertama Shaklee menawarkan promo yang best macam ni.

#1 : Beli 2 botol, dapat less 5%

#2 : Beli 7 botol pada harga 6 botol

  • Best sangat!!. rugi kalau anda tak grab bulan ni.

 

 

promosi november 2018

 

PROMOSI #2 : YOUTH

  • Dengan pembelian mana-mana set Skincare YOUTH, anda akan dapat PERCUMA beg travel yang comel dan menarik.

 

promosi november 2018

 

PROMOSI #3 : SHAKLEE BABY

  • Sebelum ni kan, kalau ada yang perasan, Shaklee selalu buat promo secara set. Tapi, istimewanya bulan november ni, Shaklee buat offer untuk Shaklee Baby secara individu.
  • Kalau yang dah beli sebelum ni, dan habis, boleh lah top-up semula.

promosi november 2018

 

MACAM MANA CARA NAK DAPATKAN PROMOSI YANG BEST SANGAT NI.

Jom hubungi fatim untuk sebarang pertanyaan ataupun perlukan konsultasi. InshaAllah, fatim akan cuba bantu sebaik mungkin. Untuk buat pembelian secara online menggunakan kad debit atau kad kredit, boleh klik pada butang di bawah.

 

beli shaklee online

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 
  • Disclaimer : Ini adalah supplemen. Ia cuma membantu  untuk meningkatkan kesihatan tubuh anda bermula dari dalam. Dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu, jika ada sebarang kemusykilan.
  • Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply