Cara Nak Jadi Ahli Shaklee Untuk 2020

JADI AHLI SHAKLEE

Menjadi ahli untuk pembelian produk yang kita gemari, memang syok habis lah kan.. Sebab, bila mendaftar sebagai ahli, secara tidak langsung, kita akan mendapat keistimewaan yang “non-member” takkan dapat. Lebih-lebih lagi, pada masa sekarang.

Semenjak GST di bubarkan pada 2018, semua harga produk Shaklee turun kepada harga asal. Syukurlah, SST tidak di kenakan ke atas produk supplemen. . Best kan.. hehe

Bila bercerita mengenai jadi ahli Shaklee, pasti ramai nak tahu kan, macam mana lah cara nak daftar jadi ahli Shaklee ni. Betul tak?

Sebenarnya, nak jadi ahli Shaklee ni sebenarnya sangat mudah. Cara pendaftaran sebagai ahli Shaklee, ada 3 pilihan kaedah.

  1. Anda boleh bayar RM65 untuk pendaftaran keahlian; Atau
  2. Anda boleh join Keahlian Shaklee secara PERCUMA, bila anda membeli produk Shaklee sebanyak 200 uv dalam satu resit; Atau
  3. Anda boleh beli Shaklee Welcome Set dan keahliannya juga adalah PERCUMA.

Yang menariknya, pilihan yang ketiga ini, bukan sahaja, harga sangat murah sebab tak sampai RM500 sahaja, untuk 6 jenis vitamin, jika anda pilih untuk membeli set ibu hamil. Dahlah murah, Keahlian pula PERCUMA. Menarik kan.

Vitamin di dalam set ibu hamil, boleh je di amalkan oleh sesiapa sahaja, sebab ia mengandungi vitamin yang menjadi keperluan asas. Kalau pilih Daily Essential terus pun tak apa.

Tapi kan, promosi untuk Shaklee Welcome Sets ini, akan berakhir pada 29 Feb. 2020. Jadi, kalau tak grab sekarang, memang sangat rugi. Silap-silap anda akan menyesal sangat, sebab tak beli masa ini. ๐Ÿ™‚

 

Langkah Join ahli shaklee

 

Nak JOIN NOW Shaklee? Jom tengok langkah-langkah semudah ais kacang ini. ๐Ÿ™‚

LANGKAH 1

Langkah Join ahli shaklee
Klik pada link www.shaklee.com.my, untuk melihat borang seperti di dalam gambar ini. Atau klik DI SINI.

 

 

LANGKAH 2

 

cara daftar jadi ahli shaklee

 

LANGKAH 3

Langkah Join ahli shaklee

ย 

 

LANGKAH 4

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 5

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 6

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 7

Langkah Join ahli shaklee

 

 

LANGKAH 8

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 9

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 10

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 11

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 12

 

Langkah Join ahli shaklee

 

Selesai. Welcome to Our Team. i Healthy i Wealthy (iHiW)

 

Hubungi fatim, jika anda ingin mengetahui cara makan vitamin yang anda beli, dengan cara yang betul dan sesuai. Jangan lupa klik butang ini, untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee, bersama team fatim yer.

jadi ahli shaklee 2020

 

Anda sudah faham cara mendaftar sendiri? Jika anda berminat untuk saya bantu anda dalam membuat pendaftaran, anda boleh hubungi saya, k. ๐Ÿ™‚

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 
  • Disclaimer : Ini adalah supplemen. Ia cuma membantuย  untuk meningkatkan kesihatan tubuh anda bermula dari dalam. Dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu, jika ada sebarang kemusykilan.
  • Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

1 thought on “Cara Nak Jadi Ahli Shaklee Untuk 2020

Leave a Reply