promosi ramadhan

Buat penggemar vitamin Shaklee, bulan ini shaklee ada menawarkan promosi khas untuk bulan ramadhan. Setiap pembelian vitamin ramadhan dan cukup 100 uv, anda boleh buat PWP Shaker Shaklee dengan hanya RM8.50. Pembelian 100 uv, melayakkan anda untuk mendapat free shipping dan free membership. Untuk pendaftaran keahlian, boleh whatsapp saya di 011-3201 4534, jika ada sebarang pertanyaan cara pendaftaran atau berminat untuk mendaftar menjadi ahli shaklee.           Hidupkan Hari Anda Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu. Nikmati Kebaikan Polifenol Dalam Setiap Softgel Dari siang hingga ke malam, nikmatiRead More →

Pernah tak beli set puasa shaklee. Sedar tak anda, bila menggunakan set puasa shaklee ini, secara tidak langsung dapat membantu menurunkan berat badan juga. Bila berpuasa dan badan semakin sihat, peluang untuk menambahkan amal ibadat sepanjang ramadhan, juga semakin tinggi. Bolehlah amalkan qiamulail sepanjang ramadhan. betul tak? 🙂   Jika anda membeli set puasa shaklee ini, jangan lupa untuk terus mendaftar keahlian shaklee anda. Sebab, jika anda membeli tanpa daftar ahli, anda terpaksa membayar set ini pada harga RM506.25. Anda boleh terus mendaftar keahlian Shaklee anda di sini, daftar ahli shaklee. Nak daftar melalui saya, pun boleh juga. Nanti saya tolong daftarkan. Harga set padaRead More →

Promosi Shaklee untuk bulan april 2021 ni, adalah istimewa dan eksklusif sempena bulan ramadhan yang bakal tiba, minggu depan, inshaAllah. Vitamin shaklee yang tersenarai untuk layak dapat PWP shaker shaklee, antaranya: Vivix ResV ESP Cinch Shake Mix Cinch Tea Performance Drink Omega Guard       Nak beli produk shaklee, boleh order di sini.Read More →

    Mengalami kesukaran untuk tidur semasa hamil, lebih-lebih lagi ketika kandungan dah semakin membesar adalah dilema yang kerap di alami oleh ibu hamil. Namun, posisi tidur semasa hamil, boleh mempengaruhi kesihatan ibu dan janin di dalam kandungan.   Posisi Tidur Yang Perlu Dielakkan Semasa Hamil 1. Posisi Tidur Meniarap Posisi yang mesti dielakkan semasa hamil adalah tidur secara meniarap.  Ketika ibu hamil tidur secara meniarap, secara tidak langsung ia boleh menyebabkan darah yang membawa oksigen dan nutrien tidak sampai kepada janin.  Ini boleh meningkatkan risiko kematian kepada janin di dalam rahim. 2. Posisi Tidur Terlentang Tidur secara terlentang sangat tidak di galakkan lebih-lebih lagiRead More →

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua .. Tak lama lagi nak bersalin? Nak tak, kalau saya kongsikan beberapa tips, bagi membantu agar anda lebih mudah bersalin dan hilangkan rasa risau dan nervous anda? 🙂   Tips Mudah Bersalin 1.Setiap kali sebelum tidur, salam dan cium tangan suami mintak maaf atas kesalahan yang kita sedar atau tidak. Almaklum lah ibu hamil ni emosi terlebih, ada je yang tak kena pada pandangannya. 2. Bertanya khabar dan minta maaf kepada ibu dan ayah. Kalau boleh setiap hari. 3. Amalkan membaca Surah Maryam. Sekiranya tak berkesempatan, boleh cuba bukak je bacaan suci Al-Quran itu dan dengarkannya. 4. Amalkan Tasbih NabiRead More →

Assalamualaikum semua, Fatim pasti ramai ibu-ibu di luar sana yang telah memilih vitamin shaklee sebagai makanan tambahan, lebih-lebih lagi kalau yang sedang hamil. Ye lah kan, masa hamil, semua benda macam tak kena je. Nak makan, muntah. Nak minum pun muntah. Tak makan karang, kesian pulak baby. Bukan baby je kesian, ibu pun sama jugak. Tahu tak anda, jika anda sedang hamil dan sedang mengalami situasi makan tapi asyik nak muntah, lepas tu terus buat keputusan tak nak makan, sebab penat nak muntah, fatim nasihatkan baik anda stop berbuat sedemikian. Kalau anda rasa berat nak makan hanya kerana nak muntah, anda sebenarnya sedang meletakkan risikoRead More →

Saya pasti sebagai seorang wanita, anda pasti tidak terlepas dari masalah keputihan, tidak kira anda masih bujang atau pun sudah berkahwin. Kadang-kadang, ada orang keliru dengan keputihan dengan cecair kesuburan.   Apa itu Keputihan? Keputihan merupakan cairan lendir yang keluar daripada faraj dan berwarna keputihan dan terdapat juga yang berwarna hijau atau kekuningan, bergantung kepada punca masalah tersebut.    Namun, bagaimana jika sedang hamil? Sebenarnya agak biasa bagi wanita hamil mengalami lebih rembesan faraj. Ia biasanya tidak berbahaya.Apa yang anda lihat itu dipanggil leukorea (leucorrhoea). Ia merupakan cairan atau rembesan seakan-akan susu yang sedikit berbau. Ia berlaku kerana terdapat lebih banyak darah mengalir di kawasanRead More →