PROMOSI RAMADHAN 2021

Buat penggemar vitamin Shaklee, bulan ini shaklee ada menawarkan promosi khas untuk bulan ramadhan. Setiap pembelian vitamin ramadhan dan cukup 100 uv, anda boleh buat PWP Shaker Shaklee dengan hanya RM8.50. Pembelian 100 uv, melayakkan anda untuk mendapat free shipping dan free membership. Untuk pendaftaran keahlian, boleh whatsapp saya di 011-3201 4534, jika ada sebarang… Read More »

Jom Berpuasa Dan Menguruskan Badan Dengan Set Puasa Shaklee

Pernah tak beli set puasa shaklee. Sedar tak anda, bila menggunakan set puasa shaklee ini, secara tidak langsung dapat membantu menurunkan berat badan juga. Bila berpuasa dan badan semakin sihat, peluang untuk menambahkan amal ibadat sepanjang ramadhan, juga semakin tinggi. Bolehlah amalkan qiamulail sepanjang ramadhan. betul tak? 🙂   Jika anda membeli set puasa shaklee… Read More »

Promosi Shaklee April 2021

Promosi Shaklee untuk bulan april 2021 ni, adalah istimewa dan eksklusif sempena bulan ramadhan yang bakal tiba, minggu depan, inshaAllah. Vitamin shaklee yang tersenarai untuk layak dapat PWP shaker shaklee, antaranya: Vivix ResV ESP Cinch Shake Mix Cinch Tea Performance Drink Omega Guard       Nak beli produk shaklee, boleh order di sini.

Ketahui Posisi Tidur Yang Sesuai Untuk Ibu Hamil

    Mengalami kesukaran untuk tidur semasa hamil, lebih-lebih lagi ketika kandungan dah semakin membesar adalah dilema yang kerap di alami oleh ibu hamil. Namun, posisi tidur semasa hamil, boleh mempengaruhi kesihatan ibu dan janin di dalam kandungan.   Posisi Tidur Yang Perlu Dielakkan Semasa Hamil 1. Posisi Tidur Meniarap Posisi yang mesti dielakkan semasa… Read More »

14 Tip Elak Luka Semasa Bersalin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua .. Tak lama lagi nak bersalin? Nak tak, kalau saya kongsikan beberapa tips, bagi membantu agar anda lebih mudah bersalin dan hilangkan rasa risau dan nervous anda? 🙂   Tips Mudah Bersalin 1.Setiap kali sebelum tidur, salam dan cium tangan suami mintak maaf atas kesalahan yang kita sedar atau tidak.… Read More »

Vitamin Penting Untuk Ibu Hamil

Assalamualaikum semua, Fatim pasti ramai ibu-ibu di luar sana yang telah memilih vitamin shaklee sebagai makanan tambahan, lebih-lebih lagi kalau yang sedang hamil. Ye lah kan, masa hamil, semua benda macam tak kena je. Nak makan, muntah. Nak minum pun muntah. Tak makan karang, kesian pulak baby. Bukan baby je kesian, ibu pun sama jugak.… Read More »

10 Cara Terbaik & Berkesan Merawat Masalah Keputihan Semasa Hamil

Saya pasti sebagai seorang wanita, anda pasti tidak terlepas dari masalah keputihan, tidak kira anda masih bujang atau pun sudah berkahwin. Kadang-kadang, ada orang keliru dengan keputihan dengan cecair kesuburan.   Apa itu Keputihan? Keputihan merupakan cairan lendir yang keluar daripada faraj dan berwarna keputihan dan terdapat juga yang berwarna hijau atau kekuningan, bergantung kepada… Read More »